Y.B DHMA “Hidup perlu diteruskan”

Gombak – Sudah menjadi lumrah kehidupan. Tiap yang bernyawa pasti akan mati. Tiap yang kita sayang pasti akan meninggalkan kita dan kadangkala kita terpaksa melepaskan sesuatu jika ia mendatangkan kebaikan walaupun sayang untuk melepaskannya.

Begitulah kehidupan kita ibarat seperti roda, kadangkala kita keatas dan kadangkala kita akan kebawah. Walaubagaimanapun hidup ini harus di teruskan apabila teman dalam hidup telah meninggalkan kita.

Siapa sangka allahyarhamah Rafiah Md Ravi berusia 72 thn telah pulang ke rahmatuallah baru-baru ini. Beliau menanggung derita  sakit tua.

Sepanjang menanggung menderita sakit selama 1 1/2thn, beliau telah dijaga dengan baik oleh suami dan anak-anak yang dikasihi.   Pemergian beliau  telah memberi kesan yang mendalam kepada Tn Hj. Ahmad   Nabawi bersama 5 orang anak-anaknya.

Berita kematian ini telah diterima oleh pihak YB Dato’ Hasan Mohd Ali. Retetan daripada itu, YB Dato’ telah membuat lawatan ziarah  ahli keluarga tersebut di Kg Sri Gombak Indah dengan memberi ucapan takziah dan sumbangan ikhlas daripada beliau.

Sejurus melawat keluarga Hj Ahmad Nabawi, YB Dato’ telah memenuhi undangan  jemputan walimahtulurus daripada keluarga En Arshad di Pangsapuri Mesra Tmn Bolton, Batu Caves untuk memeriahkan undangan perkahwinan tersebut.

Editor : Khaulah Azwar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: