Lawatan Pusat Khidmat Masyarakat DUN Gombak Setia bersama MPS Di Kg Changkat & Kg. Tengah

PA180724 19hb Oktober 2009 – Kakitangan Pusat Khidmat Masyarakat DUN Gombak Setia  (En. Kamarul Zaman dan En Tarmizi  bersama beberapa kakitangan MPS yang diketuai oleh En. Yusri  telah membuat lawatan ke Kg.Changkat & Kg Tengah jam 10:30 pagi. Kedatangan mereka telah disambut oleh Ketua Kg. Changkat.

Tujuan lawatan tersebut adalah  penerimaan  aduan daripada penduduk mengenai sistem longkang dan perparitan yang tidak sempurna lagi.

Berikut adalah foto longkang dan sistem perparitan untuk pihak MPS mengambil tindakan  dengan menaik tarafkan sistem tersebut untuk memenuhi permintaan penduduk di kawasan ini. Besar harapan pihak Pusat Khidmat Masyarakat DUN Gombak Setia dan Ahli Majlis MPS agar pihak MPS dapat mengambil tindakan segera dan dapat memberi kerjasama dengan semua pihak.


PA180725 PA180726

Sistem Parit yang tidak terurus lagi, tersumbat, mudah sahaja ular, nyamuk  dan lain-lain binatang membiak yang di bimbangi penduduk jika berlaku perkara tak diingini. Laporan gerakkerja ini telah diteliti  dan di bawa Perbincangan bersama  kakitangan En Omar dan kakitangan Ahli Majlis MPS .


Editor : Khaulah Azwar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: