Majlis Hari Raya Aidilfitri di Kediaman YB Dato’ Hasan Bin Mohamed Ali

0310200913453hb Oktober, 2009 – Yb. Dato’ Dr. Hasan Bin Mohamed Ali Exco Kerajaan Negeri Selangor /ADUN Gombak Setia telah berjaya melaksanakan Majlis Rumah terbuka di kediamannya di Tmn Tun Dr. Ismail (TTDI).

Majlis ini telah dihadiri oleh Semua berbagai Badan NGO, Exco kerajaan Negeri, Ahli Majlis MPS, VIP-VIP, Kelab Penyokong PAS, dan semua rakyat tidak kira bangsa dan agama. Majlis ini telah mendapat sambutan yang amat baik sekali dengan dikunjungi beribu orang dimana majlis tersebut telah bermula daripada bermula daripada 12tgh sehingga 4ptg tetapi masih lagi dikunjungi oleh orang ramai dengan tidak terputusnya kunjungan.

Tujuan Majlis ini diadakan adalah untuk mengeratkan tali silaturrahim  tidak kira bangsa dan agama disamping itu untuk meraikan semua insan agar mereka tidak merasa tersisir walaupun kurang berkemampuan/kurang upaya. Insya-ALLAH Majlis Hari Raya Aidilfitri seterusnya akan diadakan pula di Pusat Khidmat DUN Gombak Setia pada 10hb Oktober, 2009, yang akan bermula pada 12:00 tengahhari- 3ptg, dengan sukacitanya dijemput semua warga tidak kira bangsa dan agama untuk bersama menghadirkan diri didalam Majlis ini. Semoga Majlis mendapat keberkatan ALLAH swt.

KOLEKSI FOTO HARI RAYA AIDILFITRI

031020091338

YB Dato’ Hasan bersama pengunjung yang hadir ke Majlis Hari Raya.031020091337Insan yang diibaratkan seperti Ibuku ini yang tidak jemu mendidik diriku dalam hafazan Al-Quran.Semoga ALLAH memberkati dirimu wahai Guruku..
031020091330


Yb Dato’  melayani tetamu di awal pagi yang telah mengunjung ke rumah beliau.

031020091340Berbagai Mediamasa yang hadir untuk membuat liputan dalam majlis tersebut.

IMG0746AKenangan bersama Datin isteri YB Dato’. Walaupun terasa penat tetapi senyum dan kemesraan yang diberi oleh Datin kepada kami amat mengembirakan kami.

IMG0748APengunjung terakhir yang hadir untuk menutup Majlis Raya Aidilfitri dirumah Yb Dato’.

Editor : Khaulah Azwar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: