Lawatan Kematian Warga Cina & Majlis Perkahwinan oleh YB Dato’ Hasan B. Mohamed Ali

Gombak- YB Dato’ Hasan Bin Mohamed Ali Adun Gombak Setia merangkap Exco Kerajaan Negeri Selangor telah menunaikan kewajipannya kepada rakyat.

Beliau telah   menziarahi Lawatan Kematian Waris kaum Cina di Taman Selasih 1 dan beliau juga kerap menghadirkan diri dalam apa juga undangan yang diberi oleh rakyat. Pada beliau tidak kira bangsa dan agama sebagai seorang pemimpin harus menjalankan tangungjawab ini tanpa pilih kasih sebaliknya harus ada perasaan belas ehsan, mesra rakyat kerana semuanya akan dipersoalkan oleh ALLAH swt apabila sudah pulang kerahmatuallah. Peranan dan tanggungjwab harus dilaksanakan dengan baik sebagai pimpinan asalkan tidak melanggari syariat agama. Semoga dengan sifat yang ada pada diri beliau ini dapatlah kita mengikuti dan menjadi contoh pada kita semua.

04072009923


04072009925

Y.B Dato’ Hasan Mohamed Ali  menghadirkan diri dalam majlis walimatulurus pada 5/7/09. Kemesraan bersama rakyat terserlah pada diri beliau.


04072009922

Y. B Dato’ Hasan Mohamed Ali bersama En. Mohd Radhi Pengarah Pusat Khidmat Adun Gombak Setia menghadirkan diri dalam lawatan kematian warga cina di Tmn Selasih 1

Editor by : Khaulah Azwar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: