Forum Perdana Ehwal Islam

poster_forumperdana_jun2009

2 Responses

 1. Salam Dato,

  tolong buat sesuatu pasal pesakit HIV muslim tinggal di gereja

  http://www.ustazamin.com/2009/06/universiti-kehidupan-85-mari-semua.html

 2. Sebagai pengundi di Gombak Setia, saya rasa gembira kerana Dato telah berjaya menceriakan beberapa program bulanan di Masjid2 dalam DUN ini seperti Forum Perdana, Qiamullail, khutbah jumaat, kuliah-kuliah dan lain-lain.

  Cuma saya dukacita sikit kerana terkadang2 pihak masjid kurang prihatin pasal pembesar suara. Hebat mana pun suara dan hujah yang diberikan kalau pembesar suara tak elok maka pendengar tidak akan selesa. Contohnya yang terkini di Masjid Al Khairiah sewaktu forum perdana tempoh hari. Bukan saja pendengar yang merungut malah ahli panel forum sendiri pun komplen.

  Mohonlah YB Dato tinjau2 dan bincang2lah dengan Nazir dan AJK masjid supaya buatlah sesuatu yang terbaik bagi mengatasi kesan bunyi yang tidak elok. Kalaulah masjid berjuta harganya boleh dicari ongkosnya inikan pula ribuan ringgit bagi tujuan penyelesaian masalah echo (kesan bunyi).

  Saya juga mengharapkan agar YB Dato memastikan rekabentuk masjid2 di Selangor untuk masa depan mengambilkira hal ini. Biarlah cantik pada pandangan mata diluar disusuli dengan indahnya kesan bunyi untuk telinga di dalam masjid. Insya Allah kami bersama Dato’ dalam usaha mempertingkatkan perkembangan Islam di bumi Selangor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: